Интензивирани активностите на Агенцијата во секторот „грижа за инвеститорите“ – посета на Костал, Охрид

Покрај глобалната здравствена и економска криза, од инвеститорите најави за нови инвестиции и нови работни места Директор на Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот, Дејан Павлески вчера попладне […]