Дејан Павлески посети две компании – корисници на финансиска поддршка

Директорот на Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот, Дејан Павлески на 18-ти декември оствари работна посета на две компании – Текспорт и Кафе ди Артисан, успешни странски директни […]