Заедно креираме поволен деловен амбиент со фокус на инфраструктура и подобра законска регулатива за сегашните и новите инвеститори

Владиниот економски тим на чело со Претседателот на Владата Зоран Заев на 17-ти декември одржа онлајн состанок со претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески и со Асоцијацијата на […]