Интервју – Дејан Павлески

156943520_10222167932841083_5695329843757334557_n

Односот на државата со странските инвеститори е проактивен и пријателски, за што доказ е податокот за реинвестирањето.

Прочитај повеќе…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest