Директорот Дејан Павлески панелист на Expo 2020 Dubai на тематски бизнис форум за “Climate change & Biodiversity”

Slika najava

Директорот Дејан Павлески ќе биде панелист на Expo 2020 Dubai на тематскиот бизнис форум за “Climate change & Biodiversity” на 4ти октомври 2021 година.

Invest North Macedonia ќе земе учество на Expo 2020 Dubai што започна пред 3 дена и ќе трае до 31ви март 2022 година.

За подетални информации регистрирајте се на https://bit.ly/3B2tEes или следете го настанот на следниот линк https://bit.ly/3FlJR0X

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest