Можностите за инвестирање презентирани пред бизнис заедница од Турција

Десетина бизнисмени и инвеститори од бизнис асоцијацијата Румелисијад од Бурса , Република Турција, денеска, остварија средба со вицепремиерот Фатмир Битиќи и директорот на Агенцијата за странски инвестиции и промоција на […]