Услуги

Оддели

Invest North Macedonia, официјална владина агенција одговорна за привлекување и развој на странски инвестиции и промоција на извозот, е агенција со целосна услуга подготвена да ве води низ целиот процес на донесување одлуки. Како посветена институција со цел сите процеси да ги направи поволни и без напор, со своите посебни специјализирани оддели ви стои на услуга.

Услуги за инвеститори

The team will lead you through the initial inquiry phase and arrange a suitable itinerary to visit North Macedonia.

Aftercare

Once your organization has settled here, Invest North Macedonia’s Aftercare department will continue to cater to your needs and resolve any issues that may ensue.

Промоција на извозот

Invest North Macedonia is also dedicated to help Macedonian companies increase their exports and grow their business in international markets.

Оддел за маркетинг

The promotional activities of the Agency aimed at promoting investment opportunities in the country and the export potential of Macedonian companies.