Takimi i Drejtorit të Agjencisë me Ambasadorin e Japonisë: Interes për investime nga ndërmarrjet Japoneze

Untitled design_3

Drejtori i Agjencisë Dejan Pavleski pati një takim pune me ambasadorin japonez z. Hironori Savada. Ambasadori i Japonisë përcolli interesin e shprehur të kompanive japoneze për investime në Maqedoninë e Veriut. Për t’u njohur me mundësitë e investimeve dhe për të marrë një vendim për bashkëpunim konkret, Ambasadorit iu prezantuan potencialet e investimeve dhe eksporteve të vendit.

Në periudhën e ardhëshme do të pasojnë aktivitete për promovimin e bashkëpunimit tregtar, për të cilat ka potencial të madh, kryesisht për eksport të produkteve maqedonase në tregun japonez, por edhe aktivitete për tërheqjen e kompanive japoneze për të investuar në vendin tonë.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest