Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Perspektivat e investimeve të huaja në Maqedoninë e Veriut!

22/06/2021 @ 08:00 - 17:00

 Dejan Pavleski, drejtori i Agjencisë Investo në Maqedoninë e Veriut

Do të marrë pjesë në panelin e diskutimit të Forumit Ekonomik të Shkupit

Investimet e huaja janë thelbësore për zhvillimin e ekonomisë së vendit dhe stabilitetin e saj. A është Maqedonia Veriore në shënjestër për investitorët e huaj?

Palët e interesuara nga biznesi diskutojnë me zyrtarë të niveleve të larta të vendit mbi perspektivat e investimeve të huaja direkte në Maqedoninë e Veriut.

Hollësi

Datë:
22/06/2021
Kohë:
08:00 - 17:00