Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот со национален павиљон на Hannover Messe

Десет македонски компании, ко – изложувачи на националниот павиљон  “Invest North Macedonia” се претставуваат на годинешново дигитално издание на Хановер Месе. Под мотото „Целиот технолошки свет доаѓа во Хановер” светски водечкиот саем […]