2020 со 15% поголем извоз на индустријата за преработка на овошје и зеленчук

Вкупниот извоз на индустријата за преработка на овошје и зеленчук во 2020 година достигна рекордни 68.5 милиони евра, што е за 15% повеќе од 2019 година, покажува Анализата на презентацијата […]