Меѓународни саеми

Листа на саеми

Пандемијата КОВИД-19 предизвика многу настани ширум светот да бидат откажани или одложени. Инвест Македонија го откажа учеството на учеството на сите саеми во 2020 година. Invest North Macedonia ќе учествува на саемот Pure London / Pure Origin што ќе се одржи од 12.09.2021 до 14.09.2021 година.

Pure London е водечка модна ревија во Велика Британија. Секоја година, на саемот учествуваат над 17000 посетители и се домаќини на кураторска линија од над 1.300 колекции подготвени за носење низ женска, машка и детска мода и над 150 добавувачи и производители во рамките на Pure Origin.

https://www.purelondon.com/pure-origin

 

А + А е најголемиот и најважен настан во светот кога станува збор за безбедноста и здравјето при работа, a учеството на голем број интернационални изложувачи и посетители само го рефлектира светскиот интерес во оваа значајна област.  Главни теми на саемот се: безбедност при работа, сигурност при работа, заштита на здравјето на работа/корпоративно здравје, заштита од пожари/ управување со катастрофи и корпоративна мода.

 

https://www.aplusa-online.com/

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print