Latest Past Veprimtari

Perspektivat e investimeve të huaja në Maqedoninë e Veriut!

 Dejan Pavleski, drejtori i Agjencisë Investo në Maqedoninë e VeriutDo të marrë pjesë në panelin e diskutimit të Forumit Ekonomik të ShkupitInvestimet e huaja janë thelbësore për zhvillimin e ekonomisë së vendit dhe stabilitetin e saj. A është Maqedonia Veriore në shënjestër për investitorët e huaj?Palët e interesuara nga biznesi diskutojnë me zyrtarë të niveleve […]