Zaev – Besimi: Plani për rritje të përshpejtuar ekonomike është vazhdimësi e politikave të suksesshme për arritjen e rritjes së BPV mbi 5%, 12 miliardë euro investime dhe 156 mijë vende të reja pune

Drejtori Dejan Pavleski si pjesë e ekipit ekonomik të Qeverisë mori pjesë në konferencën për media në të cilën kryeministri Zoran Zaev dhe ministri i Financave Fatmir Besimi prezantuan Planin […]